«

»

Sij 08

Vlahović: Pupovac i Božović osmislili su ovu režiju i devalvirali Božić

SPS_001

Bilo bi dobro, čak obvezujuće, da SNV javnosti predoči iznos troška ovog derneka jela i pića, poručio je čelnik Nacionalnog vijeća Srba u Hrvatskoj

Predsjednik Srpske pravedne stranke i Nacionalnog vijeća Srba u Hrvatskoj Nenad Vlahović u priopćenju se osvrnuo na domjenak Srpskog narodnog vijeća. Evo što je poručio.

“Jučer, uz iznenađujuće direktan prijenos HTV-a, suočeni smo sa stvarnošću o kojoj osobno već godinama govorim i pišem i informiram javnost. Božićni prijem SNV-a u režiji glavnog organizatora Pupovca uz pomoć uvaženih gostiju pretvoren je u tiskovnu konferenciju, ali ne običnu već sadržajno i izrečenim porukama sve je odisalo kao da smo pred dolaskom nekih novih događanja a čijih sadržaja i dosega nismo niti svjesni.

Derogirajući značaj vrijednosti Badnjaka i Božića glavni režiser ovog igrokaza nastojao je utvrditi visinu cijene svojih usluga u 2017. godini i predočio je javno premijeru Plenkoviću.

Je li zaista premijer svjestan u što se upustio i kakve će posljedice sve to imati posobno po njega i njegovu Vladu koja je, kako čujemo, u polovici bila nazočna ovom igrokazu. Ne shvaća li premijer da je upao u ‘političke škare’ koje čine hrvatski narod i Pupovac, a hrvatski narod i svi njegovi glasači su dolje u bazi, a gore je Pupovac koji će to sada vješto koristiti.

Zaista je bila neprimjereno, degutantno, ali istovremeno imperativno rečeno od strane i iz usta opunomoćenika Vlade Republike Srbije Božovića što će se dogoditi ako Pupovac i dio oko njega, njegovih podanika (ugroženih Srba) dođe u poziciju da se smanjio dio novca iz proračuna RH. Izaslanik Vlade Božović i Pupovac dogovorno su osmislili ovu režiju i na ovaj častan dan uvukli politiku u dominirajućem tonu i cijelosti devalvirali Badnjak i Božić iskoristivši sve u svoju osobnu promociju.

Tu je i nezanimljivi gospodin Radin koji bratski grli Pupovca i sve oko njega znajući da su milijuni kuna osigurani ne bi li održali postignute standarde.

Za najavljeni dernek dva dana ranije obavijestili smo osobno i javnim pismom vodeće osobe koje predstavljaju osnove institucije vlasti, predsjednicu RH, predsjednika Vlade i predsjednika Sabora upoznavši ih što će se dogoditi, a te su pretpostavke i ostvarene. Bilo je interesantno promatrati sva lica prisutnih koji sa Srbima nemaju nikakve veze.

nacinalno vijeće srba 4Mogli su čuti da članovi srpske zajednice, misleći na cijele obitelji, raspolažu s 900 kuna mjesečno, samo s 900 kuna. Istovremeno, ne spominje da stotinu i više osoba oko Pupovca ostvaruje i više od 10 tisuća kuna mjesečno, za koje poslove? Što su učinili do sada za Srbe i takove za 900 kuna? Upravo oni su pridonijeli, na čelu sa svojim vođom, da imaju toliko za život, da nemaju struju, vodu, cestu, obnovljene kuće i drugo.

Oni su pridonijeli da je Srba sve manje u Hrvatskoj, da su Srbi ugroženi i da ih oni sami ugrožavaju. Istovremeno, ne spominje veliki vođa kuda se troše milijuni iz proračuna RH, Vlade  Srbije , donacija iz inozemstva itd.

Rješenje je smanjiti dotacije SNV-u koje ionako financira stotine bogatih bez ikakvih rezultata, a putem nadležnih ministarstava i službi za socijalnu skrb upravo tim obiteljima koje preživljavaju s 900 kuna doznačiti i odobriti dio novca, jer i sam Pupovac traži pomoć od države, a ovo je jedan od načina te pomoći.

Bilo bi dobro, čak obvezujuće, da SNV javnosti predoči iznos troška ovog derneka jela i pića koje su konzumirali uvaženi gosti koji su vjerojatno žalili one s 900 kuna i mnoge druge koji gladuju, ne samo Srbi, već i Hrvati i drugi”, poručio je Vlahović.

izvor: http://direktno.hr/en/2014/direkt/72662/Vlahovi%C4%87-Pupovac-i-Bo%C5%BEovi%C4%87-osmislili-su-ovu-re%C5%BEiju-i-devalvirali-Bo%C5%BEi%C4%87.htm

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti sljedeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Hit Counter provided by Sign Holders