«

»

Sij 04

OTVORENO PISMO !

OTVORENO PISMO PREDSJEDNICI REPUBLIKE HRVATSKE , KOLINDI-GRABAR KITAROVIĆ

Predsjedniku Vlade Republike Hrvatske, Andreju Plenkoviću,

Predsjedniku Sabora Republike Hrvatske, Boži Petrovu

U SURET PRAVOSLAVNOM BADNJAKU

bogata trpeza

Ususret pravoslavnog Božića, 05.Januara- Srpsko narodno vijeće – SNV organizira tradicionalni „dernek“ jela i pića za svoje članove , tkz. simpatizere, predstavnike vlasti i nebrojeno drugih koji „zjape i vape“ nebi li nešto na račun drugih pojeli i popili.

Tko su zaista uzvanici , njih stotinu i više , pored predstavnika vlasti koji neizostavno dolaze ne bili se dodvorili moćnom vođi pokazujući sebe u stilu jadnog podanika tom istom vođi i besplatnom jelu i piću.

POVRATNICI_SMOKOVIC3-190710.1

Tko su ostali , pored manje brojnih čalnova SNV-a i SDSS-a , u biti onih koji od vođe redovno primaju plaću ( njih 50-tak ) , visoke autorske honorare, donacije i pomoći, predstavnika udruga antifašista, vjerskih vođa, KUD-ova , raznih klubova, LGBT udruga, tvrtki, načelnika općina i gladnih i žednih saborskih zastupnika.

Svi ovi nabrojeni su u biti takozvani „politički korumpijaši“ koji svoj kredit vraćaju prilikom svakih izbora , a osobito onih najbitnijih u osvajanju 8-10% glasova , koji vođi garantiraju apsolutnu vlast nad Hrvatima i Srbima sa osvojenih desetak hiljada glasova.

Čiji su to glasovi ? Dali svaka vlast koja želi te glasove uopće to zna ili možda zna, ali to ih ne smeta da ih te tri ruke drže na prijestolju vlasti.

Svi oni troše milijune kuna , najveći broj ih niti nisu članovi srpske zajednice niti sa Srbima povratnicima imaju bilo kakove veze. Znaju li oni koji će 5. januara uz izobilje jela i pića glasno lamentirati u međusobnoj idealnoj suradnji, velikim rezultatima i uspjehu u proteklim , a osobito protekloj godini, da toga časa na stotine srpskih povratnika , djece i ostalih nemaju što jesti. Da su gotovo izmoreni od gladi , a djeca bez odjeće ,obuče i bez svoje hrane i mlijeka, a ostarjeli bez lijekova. Imaju li oni bar malo obzira prema njima , jedući i pijući za tuđe novce , znaju li oni da su srpski povratnici umirali od gladi i žeđi u svinjcima i pušnici jer vođe SNV-a nisu ni htjeli čuti za njihov problem. Znaju li oni da u Lici obitelj s devetoro malodobne djece nema hrane, a osobito dragocjenog mlijeka , jer im „oni“ uzeše kravu ne dajući djeci obuću a koja desetke kilometara pješice po maraku odlaze i dolaze iz škole.

Ne , ne znaju i to ih i ne zanima! Bitan im je novac , sve više i više i samo oni živjeti trebaju boreći se za dostignute standarde.

kopanje po smeću

Sad se javljaju istinite stvari da u mnogim selima čak nema niti struje, a šta su oni radili tolike godine u vlasti da to nisu isticali i riješili? Sada odgovorni ustaju tužbama protiv onih koji govore istinu, da povratak nije uspio i da nije učinjen zadovoljavajući posao na obnovi gledajući iz primjera ovoga sa strujom , a na desetke i desetke sela još nema struje , vode, ceste niti osnovnih sredstava za život.

Dali ovi glavni nisu upravo radili da se onemogući povratak članovima srpske zajednice na svoja ognjišta?

Svake godine ovakav „dernek“ srpskoj zajednici uzme 50 i više hiljada kuna. Za jelo i hranu od Srbina Rođe i vino iz OPG-a Baranje, a zar to nije primjer sukoba interesa?

Pije se i jede širom lijepe naše i pronose vijesti o srpskoj ugroženosti u Hrvatskoj. Da postoji ugroženost Srba , to je točno , ali ona upravo ide od ovakovih velikih Srba.

Prikazujemo temeljem PR-RAS kako se troši novac za jelo i piće. Iznosi su javno plaćeni , a ne utvrđujući iznose koji su negdje u „mraku“ , a takovi baš nisu zanemarivi.

Reprezentacija za jelo i piće:

2012.g.- 174.900,oo,

2013.g.- 230.618,oo,

2014.g.- 173.789,oo,

2015.g.- 261.457,oo

Ili ukupno – 840.764,oo kuna.

Zaista impozantno! Koliko je to kruha ,šećera i mlijeka , soli, kave i lijekova ?

Koliko zaista košta porezne obveznike demonstarcija ove lažno – prividno – nestvarne snage koja se svakog dana sve više pretvara u strah.

Apeliramo na sve pozvane da prije nego što odluče da se odazovu pozivu velikog srpskog vođe , dobro razmisle na eventualno saopćenje svog  imena danas ili sutra u sredstvima informiranja.

nacinalno vijeće srba 4SPS_001Nacionalno vijeće Srba u Republici Hrvatskoj,

Srpska pravedna stranka

Nenad Vlahović,mag.iur

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti sljedeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Hit Counter provided by Sign Holders