«

»

Ruj 16

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST PREDSJEDNIKA SRPSKE PRAVEDNE STRANKE I NACIONALNOG VIJEĆA SRBA U REPUBLICI HRVATSKOJ

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST PREDSJEDNIKA SRPSKE PRAVEDNE STRANKE I NACIONALNOG VIJEĆA SRBA U REPUBLICI HRVATSKOJ

Razmišljanja , reagiranja i razne osobne kombinatorike običnih gradjana, članova i simpatizera oko formiranja nove Vlade, u većini su činjenice da se  izbjegne Milorada Pupovca ili bilo kog njegovog u Vladi Republike Hrvatske.

Obrazloženja su svakolika zašto NE Pupovca u Vladi s kojima se ja kao pripadnik srpske zajednice u Hrvatskoj  u cijelosti slažem.

Moje mišljenje , stav  i prijedlog u ime Srpske pravedne  stranke i Nacionalnog vijeća Srba u Hrvatskoj, čiji sam predsjednik,  imaju dodatni neoboriv i nedvojben razlog, a koji je sadržan u slijedećem činjeničnom stanju;

- protiv Milorada Pupovca trenutno je podnijeto pet /5/ kaznenih prijava zbog osnovane sumnje da je počinio više inkriminiranih djela u trošenju i raspolaganju novca poreznih obveznika,

- da su u pripremi još dvije /2/ kaznene prijave po drugim osnovana,

- prijave su dostavljene USKOK-u i DORH-u RH, za što  posjedujemo službene dokaze o primitku istih,

- da su protiv imenovanog podnijete četiri /4/ privatne tužbe / dvije krivične i dvije materijalne/ zbog kleveta  i iznošenja neistina na štetu dvojice istaknutih  pripadnika srpske zajednice u RH,

Takodjer je imenovani nanosio veliku štetu  Hrvatskoj u svijetu svojim iznošenjem neistina o Hrvatskoj kao nasljednici fašističkog sistema iz drugog svjetskog rata.

Sve naprijed navedeno opterećivat će takovu Vladu s ovom problematikom i mišljenja sam da joj kao takovoj vijek neće biti dug.

Vi građani Republike Hrvtaske to sve morate znati, kako bi zauzeli svoj stav, kao i odgovorni ljudi koji će formirati Vladu  da istu formiraju bez imenovanog i bilo kojeg njegovog člana ili rođaka.

U Hrvatskoj postoji nekolicina drugih poštenijih Srba koji su spremni dati svoj doprinos na izgradnji Hrvatske kao Domovine svih koji u njoj žive i to neprekidno i koji su spremni probleme rješavati u Zagrebu, a ne u Beogradu.

Zagreb,15.09.2016.god.,

 

S osobitim poštovanjem,

 

Nenad Vlahović,mag.iur

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti sljedeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Hit Counter provided by Sign Holders