«

»

Lis 30

SRPSKA PRAVEDNA STRANKA PREDLOŽILA KANDIDATE

SRPSKA PRAVEDNA STRANKA PREDLOŽILA KANDIDATE

 

Na parlamentarnim izborima Srpska pravedna stranka – SPS za izbore 08.11.2015.godine u izbornoj jedinici broj 12 izlazi sa slijedećim kandidatima :

11.  NENAD VLAHOVIĆ,mag.iur. rođen 01.01.1951.godine u Garešnici, prebivalište Trg hrvatskih    branitelja 1. Nenad Vlahović je predsjednik Srpske pravedne stranke, a već 15 i više godina poznat je u redovima srpske zajednice kao stvarni borac za prava naroda kojem pripada.

- od 1999.-2003. godine kao pravni savjetnik na programu SDF u Daruvaru radi na povratku Srbi na zapadnoj Slavoniji od Đulovca do Sirača.

- od 2003.-2006.godine , a i ranije aktivan je na osnivanju srpskih institucija ( Prosvjeta, NVSH, ZSBMS) te posebno u osnivanjima Vijeća srpske nacionalne manjine na Bjelovarsko bilogorskoj županiji kada je 8 godina bio predsjednik Vijeća i predsjednik Koordinacije svih manjina u županiji.

Aktivan je u tom periodu i u SNV- u kada 2009. godine zbog neslaganja s koncepcijom tadašnjih , a i sadašnjih vođa napušta SNV te nakon opsežnih priprema i snimanje stanja na cijeloj Hrvatskoj 2014.godine s nekolicinom prijatelja i suradnika osniva Srpsku poravednu stranku. Aktivno djeluje iznoseći ,bez zadrške, sve promašene poteze vladajućih nudeći novi koncept suradnje s budućom –im vladama.

Na glasačkom listiću je pod brojem 11.

 

-          JOVO GRKINIĆ,dipl.iur iz Splita ,Šime Ljubića 15 , zamjenik je kandidata Nenada Vlahovića. Jovo Grkinić aktivan je u radu SNV-a ,srpskih vijeća na području Dalmacije te u svim srpskim institucijama.

 

2. mr.sc. DUŠAN BJELAJAC dr.med. ,rođen 09.08.1951. s prebivalištem u Glini, Mali Gradac 13.

Prošao je svu kalvariju kao većina Srba i kratko vrijeme napustio je svoje ognjište. Prvim povratnicima došao je na svoju Baniju i uz pomoć prijatelja obnovio je svoju porušenu kuću. Poznat je kao vrsni i priznati liječnik širom Banije i Korduna , a i danas neumorno obilazi svoj zavičaj i liječi svakog kome je pomoć potrebna.

-          Doktor je poznat i van područja svoje Banije i Korduna , poznaju ga u Bjelovaru gdje je godinama bio na dužnosti liječnika , Virovitici ,Požegi i šire.

-          Ništa ne treba reći , samo spomenuti dr.Bjelajac u kojim riječima je sve rečeno.

-          Na glasačkom listiću je pod brojem 2.

 

-          NIKOLA SUŽNJEVIĆ,dipl.iur iz Gline , Donje Selište 30, zamjenik je kandidata dr.Bjelajca.

 

-          Nikola je radeći na povretku članova srpske zajednice na Baniju dao svoj veliki doprinos , a i danas neumorno radi posao pravnika i savjetnika pomažući svima kojima je pomoć potrebna .

 

7. DRAGOLJUB PETROVIĆ iz Zagreba , živi u Dragonošcu gdje već godinama u svojoj izgrađenoj obiteljskoj kući uspješno pokušava vratiti se svojoj ljubavi u poslu – novinarstvu.

Stariji ga se sjećaju kao vrsnog novinara Expres Politike iz dopisništva u Zagrebu , Gajeva 7 . Neumorno je izvještavao čitatelje pune tri i pol decenije , širom svijeta svojim izvještajima , a ponekad i sa drugih područja van bivše države ( Italija, Austrija , Švicarska ) .

U nedavnim vremenima pisao je za Identitet – list srpske zajednice u Hrvatskoj i njegovi članci oslikavali su teško stanje srpske zajednice , a obilazeći zapadnu Slavoniju , Baniju ,Kordun Liku i Dalmaciju prenosio je oholu stvarnost pripadnika srpske zajednice.

I danas povremeno piše , a zajedno tražimo sredstva da pokrenemo Srpski Vjesnik u Hrvatskoj.

Dragoljb Petrović na listiću je na broju 7.

Njegova zamjenica je SANDA RAOS, rođena Kninjanka ,rođena 13.07.1961.godine . Samozatajna je i članica mnogih humanitarnih udruga i uvijek pri ruci da pomogne svakome kome je pomoć potrebna .

Posebno se istiće u gajenju tradicija antifašizma.

Sanda Raos je jedna od ,po stažu, najdugovječnijih suradnika predsjednika naše stranke još od 1997.godine prilikom pojave prvih tračaka povratka Srba.

Sestre Srpkinje i braćo Srbi,

Historijski je trenutak da 08.11.2015.godine učinimo promjene dajući svoj glas upravo našim kandidatima .

Srbi su već umorni od događaja iz davne i ne tako davne prošlosti , a još su umorniji od događaja koje doživljavaju u miru.

Glasajući za kandidate :

2.   mr.sc.DUŠAN BJELAJAC,dr.med

7.   DRAGOLJUB PETROVIĆ

11. NENAD VLAHOVIĆ,mag.iur.

I za njihove spomenute zamjenike , zaustavit ćemo devastaciju naše zajednice , njeno daljnje raslojavanje, spriječit ćemo segregaciju sopstvenog srpskog bića i to od Srbina ,osigurat ćemo pluralizam unutar srpske zajednice , zalažući se za sva prava koja nam pripadaju na ljudski i dostojanstveniji život i na način u skladu sa zakonima Republike Hrvatske.

IZAĐITE , ČEKAJU VAS IMENA POD    2 ,  7  i  11

PREDSJEDNIK SRPSKE PRAVEDNE STRANKE

Nenad Vlahović,mag.iur.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti sljedeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Hit Counter provided by Sign Holders