«

»

Svi 19

SREDSTVIMA JAVNOG PRIOPĆAVANJA , SVIMA

vazna-obavijestSREDSTVIMA JAVNOG PRIOPĆAVANJA

             ELEKTRONSKIM  I TISKOVINAMA

                     –    SVIMA

 

Poštovani,

 

Na Općinskom sudu Daruvar – stalna služba u Garešnici, pokrenut je parnični postupak protiv prvotuženika Nenada Vlahović iz Garešnice, Trg hrvatskih branitelja 1 i drugotuženika „PRESSPRO“, obrt za izdavačku djelatnost , Bjelovar Ivana Viteza Trnskog 9d i Milorada Pupovca  iz Zagreba , Ivana Stožira 1, kao tužitelja.

 

Tužitelj Milorad Pupovac , na ime povređenog prava na osobnost, prava na duševno zdravlje, ugled, čast i dostojanstvo , traži od tuženih 95.000,oo kuna i troškove postupka , solidarno.

 

Tužitelj svoju tužbu temelji na izjavama prvotuženika o neizvršenoj obnovi kuća, o počinjenim greškama koje graniče s veleizdajom , o stanovima i etno-biznisu, a drugotuženika za objavu ovih tvrdnji u listu „MAGAZIN“.

 

Glavna rasprava održat će se 28.5.2015.godine ( četvrtak ) u 10 sati u prostorijama Općinskog suda u Garešnici, Vladimira Nazora 22.

 

Obzirom da će biti saslušano ukupno 13 svjedoka i biti predočeno više desetina dokaza , predlažem da svojim dolaskom pratite ovaj vrlo zanimljiv sudski proces.

 

Svoj dolazak najavite glasnogovorniku suda po poznatoj proceduri.

 

Za potrebne informacije , obratite se na 095 397 64 51 , tuženom Nenadu Vlahoviću.

 

S poštovanjem,

 

Garešnica, 19.5.2015.g.,

                                                                                              v.r., Nenad Vlahović,mag.iur

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti sljedeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Hit Counter provided by Sign Holders