«

»

Svi 17

MANJINSKI IZBORI – LAKRDIJA SILE, MOĆI I NOVCA

MANJINSKI IZBORI – LAKRDIJA SILE, MOĆI I  NOVCA

 

Izbori za Vijeća i predstavnike srpske nacionalne manjine ( i drugih nacionalnih manjina) , ulaze u predizbornu fazu. Predizborne aktivnosti započele su znatno ranije ( SNV ) , koristeći moć novca i sile s pozicija vlasti odgovornih pojedinaca , kupovalo se , dijelilo i prodavalo veći dio roba sumnjivog podrijetla.

Cilj je pod svaku cijenu opstati i zadržati sve vrste vlasti , pa i manjinskih vijeća do Koordinacije vijeća srpske nacionalne manjine.

Znaju li državne nadležne institucije na čelu sa Državnim izbornim povjerenstvom, USKOK-om , Policijskom upravom i ostalim nadležnima , što sve čini vrli „srpski vožd“ da vlada sa SNV-om i unutarnjom oligarhijom jadnika i bijednika, koji se njemu prodaju za 100 – 200 kuna.  Vjerojatno više niti ne vrijede!

Podaci o političkoj korupciji, koja je u službi manjinskih izbora na određenim županijama pokazuje strah, jad i bijedu velikog vožda , koji posredstvom svojih jataka kupuje glasove jadnih ,bijednih,prestrašenih i nezainteresiranih glasača i to za vrećicu u kojoj dijeli; 1 kg brašna, 10 dkg kave, 1 kg šećera i još poneku sitnicu.

Nitko to ne bi ni primijetio, da  to nije činjeno znatno prije izbora , ali ovo što rade aktivisti SNV-a graniči sa krajnjim bezobrazlukom.

Ponekim Srbima daju gratis sjemenski kukuruz , za koji se sumnja da je GMO, a ponekima isti prodaju, a novac – kome ide novac ?, tko se bogati na tuzi i jadu Srba ,dali je to nastavak etno-biznisa , koji je evidentiran već godinama i čiji je otac veliki vožd.

Sve se zna , a kome bilo što reći, ima li vapaj čestitih Srba odjek koji će netko čuti?

Zar su to uopće izbori ?, Dali za to postoje vijeća? , Kome izuzev pojedinaca vijeća služe?

Vrijeme je već naveliko došlo da se konačno jave porezni obveznici , bez obzira što su na opisanoj strani Srbi – manjine koji novac poreznih obveznika nemilosrdno troše.

Sve ima svoj neslavan tok ,

citat izjave Jovana Ajdukovića :„ Dali ima straha? Apsolutno ne! Potpisivanje ove deklaracije predstavnika – saborskih zastupnika nacionalnih manjina je potpuna ludost, bazirana na neistini. Ovo je još samo jedan moment Milorada Pupovca , koji pred izbore pravda svoje postojanje i glumi djelovanje. Četiri godine ne radi ništa , a onda se uhvati ugroženosti Srba. Tu priču prodaje već 15 godina , Srbi nemaju ovo, Srbima ne daju ono, a upravo on stvara jednu nervozu i navlači bijes među ljude , a ja pouzdano znam da to čini svjesno, kao sa ćirilicom. Pa znate li kako europske uši vole čuti za ovakve objede na račun Hrvatske . Furio Radin i Milorad Pupovac rade veliku štetu, a još su za to i plaćeni. Poznato je da Pupovac i Radin jedan drugom uskaču u priču, a još usput uspiju nagovoriti po kojeg Bošnjaka da takvo što potpiše i evo načina da zadrže saborske fotelje. Ne može Pupovac iz metropole meni u Borovu prodavati priče o nesnošljivosti. Tamo nam je svima podjednako teško u ekonomskom smislu, a s ovim floskulama očigledno Pupovac diže tenzije na najružniji mogući način“.

 

Poštovani sunarodnjaci,

Braćo Srbi i sestre Srpkinje,

Vrijeme je da se izdignemo iznad ove, još jedne, srpske tragedije i kaljuže u koju nas je doveo Milorad Pupovac.

Pogledajmo kakve samo optužbe pršte na sve strane,od različitih uglednih intelektualaca (lijevih i desnih), stranaka i institucija(lijevih i desnih),medija (domaćih i stranih), pa sve do običnih ljudi.

To je strašno !  Zar nas takav čovjek  i dalje može zastupati ?

Dajte svoj glas novim ljudima , ljudima koji žele graditi nove odnose, poštenim i čestitim , koji su se već  dokazali na ovom poslu.

Dajte svoj glas ljudima koji će politiku temeljiti na suradnji i konstruktivnim idejama za bolje sutra svih nas!

 

 

Srdačno Vaš,

 

PREDSJEDNIK

NACIONALNOG VIJEĆA SRBA U HRVATSKOJ

Nenad Vlahović,mag.iur

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti sljedeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Hit Counter provided by Sign Holders