«

»

Svi 07

KUKURUZOM I BRAŠNOM DO POBJEDE !

kukuruzKUKURUZOM I BRAŠNOM DO POBJEDE !

 

Manjinsko-predizborna kampanja na području Bjelovarsko-bilogorske  i Virovitičko-podravske županije započela je prije dva mjeseca, iako su izbori 31.5.2015.godine.

Koliki je strah od eventualnog neuspjeha vodećih u SNV-u, govore činjenice da se  više  nego ikada do sada političkom korupcijom nastoji osigurati dovoljan broj glasova i zadržati trenutne pozicije, koje ionako odgovaraju samo pojedincima .

Informacije aktivista Nacionalnog vijeća Srba u Hrvatskoj (NVSH) potvrđuju slijedeće;

-          Aktivisti Srpskog narodnog vijeća (SNV-a) obilaze sela ove dvije županije i Srbima dijele sjemenski kukuruz, vrećicu s brašnom, šećerom,kavom i još ponekom sitnicom,

-          Možda to i ne bi bilo toliko strašno da se ne radi upravo sad, pred manjinske izbore. To se isključivo radi u interesu izbora,dobivanja glasova i opstanka na vlasti.

Činjenično stanje sadržano je u nekoliko bitnih nepoznanica;

-          Čiji je sjemenski kukuruz?

-          Ima li on propisanu deklaraciju?

-          Dali je kalibriran?

-          Dali je tretiran?

-          Ima li klijavost?

-          Dali je sjeme GMO?

-          Zašto se ponekim Srbima kukuruz poklanja, a ponekim prodaje?

-          Tko dozvoljava da se pojedinci bogate na srpskoj sirotinji?

-          Tko će odgovarati za neuspjeh klijavosti,bačeni trud i novac za pripremu zemlje?

-          Gdje je kukuruz bio nekoliko godina skladišten? ( na području Bjelovara i Đulovca?)

-          Tko ponovno troši novac poreznih obveznika na opisani način?

Znaju se imena pojedinaca,organizatora jer su uvijek tamo gdje je osobna korist na prvom mjestu, a također se znaju i imena Srba koji su dobili ili kupili takav kukuruz.

Pored opisanog , mnogi Srbi su također dobili ili kupili perilice rublja,hladnjake,peći,osobito na području Virovitičko-podravske županije ( detaljnije informacije kod g. Staniše Žarkovića).

Ponovno se postavljaju ista pitanja o dijeljenju i prodaji kao i o prizemnim akcijama SNV-a na račun poreznih obveznika Republike Hrvatske.

Zar to nije izborna i politička korupcija, koju od izbora do izbora vodi SNV i njegovi čelni ljudi, a sve s naglašenom crtom „velike brige“ o Srbima i njihovim problemima. Radi li se ovdje o velikim i poštenim Srbima ili vještim manipulatorima sa ionako siromašnim, nezainteresiranim i naivnim Srbima.

Postavljamo pitanje , koje postavljamo već nekoliko godina,  kad će Institucije sistema (Inspekcija,DORH i dr.) bar malo pogledati o čemu se ovdje radi?

Svi podaci i detaljne informacije su raspoloživi u službi Nacionalnog vijeća Srba u Hrvatskoj.

 

info služba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti sljedeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Hit Counter provided by Sign Holders