«

»

Velj 18

TKO LAŽE, TAJ I KRADE…………

TKO LAŽE, TAJ I KRADE……..

 

U vrijeme prošlotjednog zasjedanja Hrvatskog Sabora ( 9.-13.02.2015.god), ponovno nas je, u glavnoj ulozi „uveseljavao“ g.Pupovac. Svojom žalosnom i nepromišljenom gestom s tragičnom ulogom selotejpa , osvježio je bolne rane iz ne tako davne prošlosti.

Nije dugo vremena prošlo da se ne oglasiše druga strana uzvraćajući verbalnom paljbom g. Pupovcu. Mnogi su to shvatili kao smišljeni igrokaz g.Pupovca s ciljem otvaranja novog zahtjeva za stišavanje paljbe naplatom reketa.

Sve viđeno ne bi bilo toliko tragično da se ljudi , već zaboravljeni, ponovno ne izvlače na brisani prostor ove međusobne paljbe. To je strašno ! To je za svaku osudu !

Nakon ovakvih i sličnih scena , Pupovac stvara lošu uslugu Srbima u Hrvatskoj, sebi za korist predstavljajući se kao žrtva prije stvarnih žrtava, a u biti želi novac za skore  manjinske izbore.

Ali sve do sada rečeno  ne bi bilo tako tragično da g.Pupovac opetovano, u navedenom periodu ne vrišti u kamere tv kuća , da on „ u 20 godina bavljenja politikom nikada nikoga nije tužio, pa neće niti g.Burića“. Na ovaj način bačena je rukavica u lice hrvatskom pravosuđu.

Pupovac je izrekao bezočnu,nepobitnu i u svom stilu laž ! Istina je slijedeća;

Dana 04.11.2014.godine Općinskom sudu u Daruvaru,stalna služba u Garešnici, podnjeo je tužbu protiv predsjednika Srpske pravedne stranke g.Nenada Vlahovića,magistra prava iz Garešnice , a zbog narušavanja ugleda ,zdravlja,časti ,duševnih boli i dostojanstva.

U ušima nam već danima odzvanja, ona stoljećima u narodu poznata činjenica; „tko laže ,taj i krade, a tko krade taj…………“.

Vjerujemo da će ubrzo biti poznat ishod borbe laži i istine!

 

Info služba;

 Nacionalnog vijeća Srba u Republici Hrvatskoj,

 Srpske pravedne stranke u Republici Hrvatskoj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti sljedeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Hit Counter provided by Sign Holders