«

»

Ožu 03

Golgota srpskih povratnika

Godinama je prisutna samovolja pojedinaca- lokalnih šerifa ,u okolici Otišića i Vrlike koju neljudski i nezakonito provode pojedinci koji su i sami doseljenici i to nad imovinom stvarnih vlasnika – povratnika Srba.

Nakon zatražene pomoći i podrške pisma upućenog od strane Nacionalnog vijeća Srba u Hrvatskoj, pokrenuta je sveobuhvatna inicijativa upoznavanja javnosti sa golgotom srpskih povratnika nad imovinom , životinjama i samim Srbima povratnicima.

Na poziv predsjednika Regionalne organizacije Nacionalnog vijeća Srba u Hrvatskoj za regiju Dalmacija ,Miroslava Jovičića -Miše,mag.oecc, novinar “Identiteta” obišao je lice mjesta ,a što je utvrdio možete pročitati u listu “Identitet” – Broj 186 / 187 • Januar / Februar 2014.

Lebdi ogromno pitanje , što su do sada godinama radile nadležne institucije, inspekcije,veterinari, policija , a nedvojbena je činjenica da sa ovim slikama uđosmo u Europsku Uniju , “zahvaljujući” vodećim Srbima u Hrvatskoj.

Njih to očito nije zanimalo,kao i na desetke drugih golgota u Dalmaciji i širom Hrvatske. Vjerujemo da neće proći dugo vremena kada će ti neodgovorni pojedinci odgovarati na sudu svog naroda- srpskog.

Nacionalno vijeće će i dalje otvarati ovakve i slične probleme koji godinama nisu izašli u javnost niti su rješavani i to sve zahvaljujući vladajućoj garnituri Srba u Hrvatskoj.

Nažalost ovo je stvarna slika stanja Srba povratnika u Republici Hrvatskoj , čija imovina je u rukama nezakonitih posjednika godinama sustavno uništavana.

O čemu se točno radi pročitajte u prilogu.

PRILOG U JPEG FORMATU.

info služba

KB186_187.pdfKB186_187.pdfKB186_187.pdf

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti sljedeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Hit Counter provided by Sign Holders