«

»

Svi 17

KANDIDAT ZA ZAMJENIKA ŽUPANA U BJELOVARSKO-BILOGORSKOJ ŽUPANIJI NEMANJA VLAHOVIĆ, OBIŠAO PODRUČJE ZAPADNE SLAVONIJE

DaruvarDanas je Nemanja Vlahović ,kandidat za dožupana Bjelovarsko-bilogorske županije iz redova pripadnika srpskog naroda obišao područje zapadne Slavonije ,Općine Đulovac i Sirač ,te grad Daruvar gdje se zadržao nekoliko sati u razgovoru s građanima. U njegovoj pratnji bili su najviši predstvanici Nacionalnog vijeća Srba u Hrvatskoji Zajednice Srba Bilogore,Moslavine i zapadne Slavonije.

Građani su izrazili podršku njegovom programu te isticali kako je u proteklom 4-godišnjem mandatu bivšeg dožupana Lukića učinjeno gotovo ništa.

Predlagali su da se pristupi hitnoj sanaciji nekoliko objekata crkava ,osobito u Velikim Bastajima ,Bijeloj i Katincu.

U neformalnom razgovoru desetine prisutnih, na gradskom trgu,mahom povratnika, zatražili su hitno otvaranje problema obnove kuća i svih problema oko povratka.

Kandidata Nemanju Vlahovića osobito je zabrinuo podatak da na općini Đulovac više od 10-tak obitelji gladuje.

Dao je obećanje da će ih 2(dvije) aktivistice ,koje već rade opskrbiti aparatima za mjerenje tlaka ,šećera koji su neophodni staračkim domaćinstvima,kao i nekim osnovnim prehrambenim i higijenskim potrebštinama.

Druženje je ,na obostrano zadovoljstvo,okončano uz 20-tak Srba na središnjem trgu u Daruvaru.

 

INFO NVSH,ZSBMS

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti sljedeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Hit Counter provided by Sign Holders