«

»

Svi 17

IZAĐITE NA IZBORE I IZBORIMO SE ZA PROMJENU!

novo

2

Poštovani sunarodnjaci, građanke i građani srpske nacionalnosti,

Pred Vama je web stranica organizacije koja me je kandidirala na ovim izborima za zamjenika Župana Bjelovarsko-bilogorske županije, organizacije koja nudi novu građansku platformu srpske nacionalne manjine. NVSH-a svakim danom jača i postaje alternativa i kuća svima koji nisu zadovoljni postojećim stanjem i imaju volju i želju da mjenjamo stvari! Dobro nam došli i priključite se.

Stanje naše manjine na području BBŽ-a u protekle 4 godine pogoršano je i postali smo, iako najbrojnija manjina, najneorgaziraniji i bez ikakvih rezultata. Izmanipulirani smo raznim političkim dogovorima kojima je cilj korist pojedinaca,a na štetu naše zajednice! SAD JE DOSTA!

Raditi ću odgovorno i pošteno,a vrata dožupana iz srpske nacionalne manjine za Vas i vaše obitelji bit će otvorena, da zajednički rješavamo nagomilane probleme. Zapošljavanje, konkretno poticanje gospodarstva i poljoprivrede na našim OPG-ima, te očuvanje kulture i nacionalne baštine, bit će osnovne karakteristike mog mandata! Naprijed moramo samo radom i rezultatima na dobrobit naše manjine i svih građana Bjelovarsko-bilogorske županije.

Budimo odgovorni i izađimo na izbore jer odlučivati će svaki glas. Možda upravo Vi donosite preokret!

U nedjelju 19.05.2013. izađite na izbore i izborimo se za promjenu, jer možemo i moramo bolje! Zaokruži number-2!

Vaš,

Nemanja Vlahović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti sljedeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Hit Counter provided by Sign Holders