«

»

Tra 01

Pupovčev trabant

Ovo je mali osvrt na članak u riječkom Novom listu pod nazivom :“OBERSNEL IMA SVOG RENT-A-CAR SRBINA“ Članak pogledajte Ovdje.

Nacionalno vijeće Srba u Hrvatskoj na svojoj sjednici, razmatrajući pripreme za lokalne izbore osvrnulo se na članak :“I OBERSNEL IMA SVOG RENT-A-CAR SRBINA“. Tvorac članka Saša Milošević bezočno i grubo napada člana Nacionalnog vijeća srba u Hrvatskoj MILANA POPADIĆA iz Rijeke. I sve izrečeno ne bi izazvalo nikakvu pažnju, jer je opće poznati  Pupovčev „trabant“ prvog reda i njegov zamjenik Aleksandar Milošević-Saša poznat po bezočnim napadima  i iznošenjima neistine, sve u svrhu obrane njegovog visočanstva.Trabant

Napad dolazi od čovjeka koji nedavno po zanimanju postade „SRBIN“, kada prihvaća sve gazdine zadatke i preuzima terijerski posao.

Naime, činjenično, nedvojbeno i nedvosmisleno, donedavno Milošević bijaše „NEOPREDJELJEN“, bježeći od srba i srpstva, a sada tako brutalno napada našeg člana koji je za srpsku zajednicu učinio više nego taj Milošević.

Milan Popadić je radio i radi za opći interes Srba, a ne za osobni interes kao Milošević. Naš član, kao i mnogi slični njemu sve rade volonterski, a ne kao Milošević i njemu slični za veliku plaću (preko 8.000,00kuna).

Nacionalno vijeće upućuje javno pitanje Miloševiću i Pupovcu: ZA KOGA RADITE? Osim za sebe osobno. Zar Milošević ima plaću za: otimanje mikrofona neistomišljenicima, otimanje dokumenata iz ruku neistomišljenika,  fizički nasrtaj na delegate na skupštini SNV-a, zabranu ulaska novinara na Skupštinu, naređivanje za izbacivanjem delegata koji govori istinu, a koja njima ne odgovara. Sve je to on činio,i čini,ali ne znam da li u ime svih delegata ili samo u šefovo ime? Eto to je Saša Milošević!

Iz razloga što je taj događaj do sada bio nepoznat široj javnosti, jer su mediji bili uskraćeni za informacije Nacionalno vijeće je zaključilo:

- da se javno objavi tekst ostavke potpredsjednika SNV-a i sada predsjednika Nacionalnog vijeća Srba u Hrvatskoj Nenada Vlahovića koju  nije mogao podnijeti jer je „demokratski“ spriječen

-da se o tom događaju izvijesti javnost, Odbor za ljudska prava, Europska komisija i tijela EU-a, vlade Republike Hrvatske i Republike Srbije

NVSH

1 comment

  1. milan

    Prijatelju, poslao sam ti jedan tekst pa te molim da ga objaviš na stranici. pozdrav iz Rijeke.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti sljedeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Hit Counter provided by Sign Holders