«

»

Tra 01

Karte na stol….


Nastavlja se nezaustavljiva pohlepa za imovinom srpskih „poštenjačina i junačina“

„Stanimiroviću Srbija za kuću u Vukovaru dala stan u Beogradu“, Pogledaj izvorni tekst na Večernji.hr – OVDJE

 

Naslov je to članka objavljenog u Večernjem listu prošlog četvrtka.

Sve ovo što se događa u posljednje vrijeme ne bi ni bilo tako snažnog odjeka da se ne radi o još jednom Srpskom „poštenjačini“ kojemu su najteži i najcrnji dani srpske sirotinje donosili veliku imovinsku korist. Dvojca srpskih „prvaka“ Pupovac i Uzelac otvorili su centimetar ledenog vrha, a prava istina o imovini i ostalim makinacijama tek će izgleda izaći na vidjelo.

Vratimo se mi ovom najnovijem slučaju u kojem glavnu ulogu ima pohlepa bez trunke morala. Dok je većina naših sunarodnjaka gubila kuće, stanove, lokale, radna mjesta i sve što se izgubiti moglo, srpski „prvaci“ bogatili su se vrijednostima, u nekim slučajevima i većim od nekoliko milijuna eura.

Vojislav Stanimirović ne objašnjava dvije bitne činjenice: od kuda mu toliki novac i od koga?  Vjerujemo da će u konačnici javnosti ipak objasniti ove podatke, a sam postupak zamjene ili kupoprodaje trebao bi pokrenuti pažnju poreznih institucija RH i spriječiti odliv novca temeljem porezne obveze.

Nekolicina srpskih političara već petnaestak i više godina rade u Republici Hrvatskoj za velike plaće i ostala primanja, a da veći dio vremena provode u stranim državama gdje su stambeno i materijalno osigurani, a u Hrvatsku navrate „zalagati se i boriti“ za srpsku zajednicu po potrebi(naravno svojoj).

Pozivamo ih neka budu časni pa sa svojim obiteljima žive ovdje, da se zajedno zalažemo za opstanak srpske zajednice u Republici Hrvatskoj.

Obzirom da se nalazimo pred lokalnim izborima, tim više ova tema postaje aktualnija, stoga Nacionalno vijeće Srba u Hrvatskoj podsjeća i poziva sve sunarodnjake da ne bacaju svoj glas „vikend“ političarima, jer oni im neće ništa bolje stvoriti kad već znamo da sve što rade, rade u cilju osobnog interesa.

Nacionalno vijeće Srba u Hrvatskoj odlučno je da javnost upozna sa ovakvim i sličnim slučajevima imenom i prezimenom poznatih, manje poznatih ili javnosti za sada nepoznatih srpskih „poštenjaka“ i „vikend“ političara.

NVSH

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti sljedeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Hit Counter provided by Sign Holders